معرفی
جایزه دکتر پرویز جبه دار مارالانی
توضیحات
جایزه تعالی آموزشی دکتر پرویز جبه دار مارالانی، استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۲ در سرفصل جوایز مشاهیر دانشکده فنی دربنیاد تاسیس و اجرای آن به طور سالانه به بخش ایران IEEE واگذار شد. این جایزه از سال ۱۳۹۴ به یکی از استادان برجسته مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاههای کشور که در ...
موجودی
1,321,050,000 ریال
یاریگران
- علی داس مه
گزارش
جایزه تعالی آموزشی دکتر پرویز جبه دار مارالانی، استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۲ در سرفصل جوایز مشاهیر دانشکده فنی دربنیاد تاسیس و اجرای آن به طور سالانه به بخش ایران IEEE واگذار شد. این جایزه از سال ۱۳۹۴ به یکی از استادان برجسته مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاههای کشور که در آموزش برجسته باشد تعلق می گیرد و کمیته جوایز بخش ایران IEEE با بررسی دقیق سوابق استادانی که از جانب دانشگاههای مختلف کشور برای دریافت جایزه نامزد می شوند نسبت به انتخاب برنده جایزه در هر سال اقدام می کند.
بیوگرافی مختصر دکتر پرویز جبه دار مارالانی: ایشان در سال ۱۳۲۰ در تبریز چشم به جهان گشود وپس از اخذ مدرک کارشناسی در رشته مهندسی برق از دانشکده فنی دانشگاه تهران، برای ادامه تحصیلات دانشگاهی به آمریکا عزیمت کرد و مدرک کارشناسی ارشد و دکتری رشته برق را از دانشگاه برکلی کالیفرنیا دریافت کرد. سپس به ایران بازگشت و از سال ۱۳۴۲ در دانشکده فنی دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد. دکتر جبه دار در سال ۱۳۸۱ به عنوان چهره ماندگار در عرصه مهندسی برق درجشنواره چهره های ماندگار معرفی شد.
استاد جبه دار دارای کتابهای تالیفی و ترجمه ای متعددی است که اغلب به عنوان متن درسی در دانشگاههای کشور مورد استفاده قرار میگیرند.ترجمه کتاب " سیستم کنترل نوین " ایشان در دوره ششم کتاب سال و کتاب "روش های کامپیوتری طرح و تحلیل مدار" در دوره نهم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، به عنوان کتاب سال از طرف وزارت ارشاد برگزیده شدند.
ایشان هم اکنون عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران است
دریافت کنندگان جایزه:
سال ۱۳۹۳:دکتر جلیل آقا راشد محصل از دانشگاه تهران
سال ۱۳۹۴: دکتر حمید رضا مومنی از دانشگاه تربیت مدرس
سال ۱۳۹۵: دکتر مهرداد شریف بختیاری از دانشگاه صنعتی شریف
سال ۱۳۹۶: دکتر علوی از دانشگاه صنعتی شریف
سال ۱۳۹۷: دکتر علی محمد دوست حسینی از دانشگاه صنعتی اصفهان
سال ۱۳۹۸: دکتر محمود شاه آبادی از دانشگاه تهران
سال ۱۳۹۹: دکتر محدود تابنده از دانشگاه صنعتی شریف
سال ۱۴۰۰: دکتر زین العابدین نوابی شیرازی از دانشگاه تهران
سال ۱۴۰۱: دکتر سید باقر شورکی از دانشگاه صنعتی شریف