معرفی
جایزه دکتر کارو لوکس
توضیحات
دکتر کارو لوکاس قوکاسیان در ۱۳ شهریور ماه ۱۳۲۸ در اصفهان چشم به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه ارمنیان کوشش طی کرد و درسال ۱۳۴۷ در رشته ریاضی دیپلم گرفت. در همان سال با رتبه عالی وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد و در سال ۱۳۵۳ با مدرک کارشناسی ارشد در رشته برق و الکترونیک از دانشکده فنی دانشگاه تهران فارغ ال...
موجودی
1,321,000,000 ریال
یاریگران
گزارش
دکتر کارو لوکاس قوکاسیان در ۱۳ شهریور ماه ۱۳۲۸ در اصفهان چشم به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه ارمنیان کوشش طی کرد و درسال ۱۳۴۷ در رشته ریاضی دیپلم گرفت. در همان سال با رتبه عالی وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد و در سال ۱۳۵۳ با مدرک کارشناسی ارشد در رشته برق و الکترونیک از دانشکده فنی دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد. دکتر لوکس در سال ۱۳۵۵ ه.ش (۱۹۷۶ میلادی) مدرک دکترای خود را از دانشگاه برکلی کالیفرنیا با گرایش مهندسی کنترل دریافت کرد.
ایشان در دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشکدهفنی بنیانگذار و مدیر قطب کنترل و پردازش هوشمند بود. او علاوه بر استادی در دانشکده فنی، استاد مهمان در دانشگاههای تورنتو، برکلی و UCLA بود. لقب "پدر علم رباتیک ایران" به جهت نقش تاثیرگذار او در بنیانگذاری پژوهش هوش مصنوعی و رباتیک ایران به وی اعطا شده است. دکتر کارولوکس در ۱۱ تیرماه ۱۳۸۹ رخ در نقاب خاک کشید.
تاسیس جایزه پژوهشی دکتر کارو لوکس، استاد فقید دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران با درخواست آن دانشکده توسط بنیاد تصویب واجرای آن به طور سالانه به بخش ایران IEEE واگذار شد. این جایزه به یکی از استادان برجسته مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاههای کشور که در زمینه کنترل و سیستمهای هوشمند سرآمد باشد تعلق می گیرد و کمیته جوایز بخش ایران IEEE با بررسی دقیق سوابق استادانی که از جانب دانشگاههای مختلف کشور برای دریافت جایزه نامزد می شوند نسبت به انتخاب برنده جایزه در هر سال اقدام می کند.
دریافت کنندگان جایزه:
سال ۱۳۹۷: دکتر علی خاکی صدیق از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
سال ۱۳۹۸ دکتر بابک نجار اعرابی از دانشکده فنی دانشگاه تهران
سال ۱۳۹۹: دکتر محمد تشنه لب از دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
سال ۱۴۰۰ دکتر محمد رضا اکبر زاده توتونچی از دانشگاه فردوسی
سال ۱۴۰۱: دکتر محمد باقر منهاج از دانشگاه صنعتی امیر کبیر